Espectacles

Punto de Rocío. Daniel Anglès i Marc Sambola

Daniel Anglès parla sobre l’amor i el desamor a Punto de Rocío, mentre redescobreix les cançons de Rocío Jurado en un concert delicadament apassionat.

Coincidint amb l’aniversari de la mort de “la más grande”, l’artista interpretarà les cançons de l’exquisit disc que va enregistrar, amb producció musical i arranjaments de Marc Sambola.

El director artístic de l’ONYRIC Teatre CondalDaniel Anglès, va complir un dels seus somnis: publicar un àlbum de versions de Rocío Jurado. Són cançons que, com ell mateix ha manifestat, van ser la banda sonora de la seva infància i es van ficar tant en el seu cap com en el seu cor.

Punto de Rocío inclou alguns dels clàssics que la Jurado va immortalitzar, històries delicades plenes de passió i emoció magistralment interpretades per l’actor i cantant.

Espectacle ajornat d’acord amb allò expressat en el nostre comunicat del dia 14 d’Octubre de 2019. Més endavant publicarem la nova data.

Mama, por! El Garatge & Friends

Acceptem-ho: la nit del misteri per excel·lència ja no és només la nit de Sant Joan, sino també la de Halloween.

Us oferim un espectacle amb textos i cançons teatrals, contes i altres històries que ens posaran al davant situacions de terror, por i de coses que no ens agrada veure ni parlar-ne. Qui sap si també ens faran riure?

I ho farem gràcies a amics i amigues de El Garatge.

Animeu-vos a passar una «mala» estona amb nosaltres!

Espectacle realitzat.

Vuelve al inicio