Plataforma per la promoció, difusió i formació en arts escèniques i arts visuals a Alcarràs.
Plataforma per la promoció, difusió i formació en arts escèniques i arts visuals a Alcarràs.

Formació

Temporada 20/21

Creació de personatges amb Rubén Yuste (de Barcelona).

Taller realitzat.

Preu: 80€ | 15 places | A partir de 16 anys

Aprèn a ser un/a actor/actriu camaleònic/a. En aquest taller, en Rubén, t’ensenyarà a desenvolupar eines per buscar i construïr personatges a partir de tipologies físiques i vocals. Experimenta amb el teu cos i la teva veu fins on pots arribar per tal de representar personatges diferents. A més, si cantes, podràs aprendre també a adaptar els personatges a diferents qualitats vocals cantades.

Rubén Yuste: Actor polifacètic guanyador del Premi Broadway World Spain (millor actor principal) pel musical «Evil Dead El Musical». Ha actuat en musicals com: «Sugar. Con faldas y a lo loco», «Mar i Cel», «Los Miserables», «Forever Young», «Grease. El Musical» i «Mamma, Mia!». L’heu pogut veure en pel·lícules com: «El fotógrafo de Mauthausen» o a la televisió: «El cor de la ciutat».

En Rubén Yuste us anima a inscrivir-vos al seu taller!

Dansa, sentits i percepció amb Paloma Casa (de Barcelona).

Ajornat.

Preu: 50€ | 15 places | A partir de 16 anys

Laboratori vivencial on connectarem amb el nostre propi moviment des del llenguatge poètic-sensorial. Paloma Casa: Ballarina i professora de dansa, especialitzada en Llenguatge Sensorial (Teatro de los Sentidos) i Arts Escèniques i Educació (Institut del Teatre).

Paloma Casa es presenta i explica una mica què trobareu al seu taller.

Composició i retoc fotogràfic per a Instagram amb Llorenç Siscart (d’Alcarràs).

Ajornat.

Preu: 30€ | 15 places | A partir de 12 anys

Aquest taller va dirigit a aficionats a la fotografia i usuaris d’Instagram que vulguin millorar les seves captures. Aprendrem a pensar i compondre la imatge abans de disparar i a entendre les diferents eines de retoc que ens ofereix el nostre dispositiu mòbil per acabar donant-li un look personal al nostre perfil.

Fotografia: Llorenç Siscart.

Podeu seguir els treballs del Llorenç al seu perfil d’Instagram: @siscarts

Improvisació Freeform amb Calambur Teatro (de Madrid).

Anul·lat.

Preu: 85€ | 15 places | A partir de 16 anys

La impro freeform és crear escenes d’improvisació a partir de l’aquí i l’ara, sense estar lligats a res més que unes aportacions del públic. Poden ser històries realistes? Sí. Realisme màgic? També. Un gag, sketch, drama, comèdia? Sí a tot. A través d’aquest taller intensiu aprofundirem en la improvisació freeform, i en les eines per a crear històries interessants, tant conclusives com dividides en capítols. I aprofundirem en les claus per a crear i defensar un format d’improvisació freeform.

– Sí, a huevo. A todo.

Improvisa TU vida. Calambur Teatro.

Horitzó. Taller d’il·lustració amb Joon (de Lleida).

Preu: 25€ (material inclòs) | 15 places | A partir de 12 anys

Ajornat.

L’horitzó és aquella fina línia que separa el cel de la terra. Divideix en dos la realitat -la immaterial i el món físic-. En aquest taller crearem unes bases per establir o millorar el nostre procés creatiu. Mirant sempre a l’horitzó, baixarem a terra les idees més irreals de la nostra imaginació.

Podeu seguir els treballs del Joan al seu perfil d’Instagram: @joon_giralt

En Joan us anima a venir al seu taller.

Per dubtes i/o més informació: hola@elgaratge.org