Espectacles

Temporada 20/21

Punto de Rocío. Daniel Anglès i Marc Sambola

Espectacle realitzat. Localitats exhaurides (aforament 60 persones).

Punto de Rocío redescobreix les cançons de Rocío Jurado en un concert delicadament apassionat. Rocío Jurado serà sempre una artista admirada i respectada per la seva contribució a la cançó popular espanyola, i per tots els grans èxits que va deixar com a llegat al patrimoni musical hispànic.

Un espectacle íntim i proper per parlar i reflexionar sobre l’amor i el desamor, amb passió, emoció i també sentit de l’humor, que recupera les cançons del disc que Daniel Anglès va enregistrar amb producció musical, arranjaments i guitarra de Marc Sambola.

Un concert on s’inclouen alguns dels clàssics de la cantant i que els dos intèrprets han despullat d’artificis i clixés per a vestir-los amb detalls i noves harmonitzacions que sorprenen per la seva actualitat. 

Daniel Anglès: Actor, cantant, director i productor. Ha actuat en musicals com “Rent” (que també ha dirigit en dues ocasions) i “Fun Home” (on també en va ser el director). És director artístic del Teatre Condal de Barcelona. Va ser jurat a totes les edicions de l’Oh Happy Day, el programa de TV3; i va ser sotsdirector de l’Acadèmia d’Operación Triunfo (2008).

Marc Sambola: Compositor i director musical format al Conservatori Professional de Música de Badalona i a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Ha compost, dirigit i arranjat música per diferents projectes de teatre, cinema i televisió. Director d’A Grup Vocal, finalista de la 2ª edició de l’Oh Happy Day (on també va ser Coach a la 3ª edició del mateix concurs). Nominat com a millor director musical als Premios del Teatro Musical de Madrid per “Ojos Verdes Miguel de Molina in memoriam” l’any 2010. Candidat a la millor Banda Sonora als Premis Gaudí pel llargmetratge “Marhaba” l’any 2013 i per la pel·lícula “Projecte Rwanda” l’any 2016.

Daniel Anglès i Marc Sambola.