Plataforma per la promoció, difusió i formació d'arts escèniques i arts visuals a Alcarràs.
Plataforma per la promoció, difusió i formació d'arts escèniques i arts visuals a Alcarràs.

Recuperem part de la programació

Estem molt contentes d’anunciar-vos que recuperem part de la programació que el confinament ens va obligar a ajornar. Així doncs hem programat per aquest primer trimestre dos tallers: un d’arts escèniques i un d’arts visuals.

Taller de dansa amb Paloma Casa
Horitzó. Taller d’il·lustració amb Joon

També hem programat el que pensem que pot ser una bona eina per fer comunitat artística a Alcarràs i que tothom que tingui alguna cosa a dir, interpretar, declamar, ensenyar, etc. ho pugui fer amb total llibertat en un projecte poc vist al nostre poble, el Micro Obert. A més a més si ets artista local d’Alcarràs t’oferim un servei gratuït a xarxes que ha de servir per donar més visibilitat a la teva feina.

Micro Obert
Et donem + visibilitat

Aquí, sou clau.

Des del Garatge i amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcarràs hem pres les mesures COVID-19 necessàries perquè hi hagi un funcionament segur i correcte de les activitats proposades.

En tots els tallers així com en el Micro Obert cal fer ús obligatori de mascareta, disposem de gel hidroalcohòlic, mantenim les distàncies i desinfectem regularment els espais on duem a terme les activitats.

Comparteix això: